Posted by: fathinz | 16/04/2009

Rayyan at 10 months..~

Lama betul mama rayyan tk update blog rayyan.
tk pelah sian kat mama coz dia mcm kelam kabut je rayyan tgk life dia now.
nk kena jaga rayyan yg makin sehat nih,
nk kena attend class dia, buat thesis, term paper and exam, sian rayyan tgk mama..
satu hari mama rasa nk shoot rayyan, so dia ajak rayyan g taman..
rayan04
rayyan suke gamba nih. mcm c.ronaldo tak rayyan? papa ckap rayyan lagi hensem dari dia..
mamanryn
pastuh rayyan dah panas, rayyan ambik gamba ngan mama jap, sblm rayyan dah start jerit peloh2..
rayyan comel with his shoe

Advertisements
Posted by: fathinz | 27/12/2008

family year end vacation

rayyan and mama
long kismes holiday. mr hubby suddenly ajak jalan2 g desaru.
lucky mama pack sikit2 barang, so that kalau nk stay kat sana.
sampai kt desaru, check in kat golden desaru. best jugak bercuti bertiga.
nih actually first time bercuti with papa and mama..
rayyan sleep
nih kat Sebana Cove, 20min drive from desaru.. peaceful sangat tmpt nih..
rayyan senyum
see my little boy, supper duper cute kan. tembam plak tuh..

Posted by: fathinz | 24/12/2008

al rayyan suke main

tetiap hari, nih lah mainan rayyan. bile mama malas nk layan rayyan,
dia suh rayyan main sensorang.
cute kan..?

Posted by: fathinz | 24/12/2008

‘al rayyan first holiday trip

al rayyan had a great time with the aunties and nenda at pd..
watch it here

Posted by: fathinz | 11/12/2008

al rayyan dah boleh pusing2

mama tanya kawan2 mama, 

anak kawan2 mama esp baby batrisyia ngan baby zara dah boleh guling2..

rayyan pusing skit2 je.. sbb rayyan suke mama yg pusingkan rayyan.

at last, 29 dec harituh, kat wedding auntie siti.. mama biarkan rayyan main with mak teh, aunty husna and hanan..

so rayyan pun tunjuk lah skil pusing2..
rayyan  at wedding

Posted by: fathinz | 09/12/2008

al rayyan birthday bash

rayyan tgk cake dia
al rayyan was so excited. tgk lah hansome sangat boy mama pakai baju melayu lagi..
rayyan dapat cake see the notti face of al rayyan bile dpat grab the ciscake.. yummy yummy

Posted by: fathinz | 05/12/2008

6 month old party?

mama and papa is cool kan?alrayyan_6month_invites

Posted by: fathinz | 04/12/2008

al rayyan

test test. finally. 

penat rayyan mintak mama create blog utk al rayyan.

mama say mama bz. i wanna i wanna i wanna blog.

ok sayang. mama dah create one. specially for u, love..

Categories